جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.

راهکارهایی برای وابستگی کمتر به بازی

1
0

اصل مطلب

در مطلب؛ راهکارهایی برای وابستگی کمتر به بازی ویدیویی یا اینترنت که بصورت ویدئویی، متن و صوتی برای شما تهیه کرده ایم سعی داریم به زبان ساده مفهوم بازی ویدیویی را برای شما عزیزان بیان کنیم و کمک به عدم وابستگی در کودک یا نوجوان حتی خود والدین شویم. سایت کودک الکترونیک به دنبال اگاهی دادن به والدین و پیدا کردن راه کارهای مناسب می باشد، پس با ما در ادامه همراه باشید

🕜 مدت زمان: 04:42
📦 حجم: 38 مگابایت
📥 قابل دانلود: بله

راهکارهایی برای وابستگی کمتر به بازی ویدیویی یا اینترنت

بازی ویدیویی

اینترنت و فضای مجازی با فناوری های مدرن و نرم افزارهای به روز خود، تحولات بسیاری در زندگی بشر ایجاد کرده است که یکی از مهمترین، جذاب ترین و پول سازترین آنها بازی های ویدیویی است. در واقع به هرنوع بازی که توسط فضای مجازی و دستگاه های الکترونیکی اجرا شود بازی ویدیویی گفته میشود.

این بازی ها هم می توانند به صورت انفرادی و هم در تعامل با سایر بازیکنان و عمدتا به صورت آنلاین اجرا شوند. در شرایطی که بازی به صورت چند بازیکنه اجرا شود، بازیکنان دیگر ممکن است هم تیمی و یا در مقابل بازیکن قرار گیرند. تعداد بی شماری از بازی های ویدویی با موضوعات و اهداف مختلف موجود است که میتوان آن را به صورت گروهی، انفرادی، رقابتی و حتی همراه با سایر بازیکنان آنلاین و بر روی ابزارهای مختلف از کنسول بازی تا رایانه و گوشی های هوشمند انجام داد.

ژانربندی های مختلفی برای بازی ها در نظر گرفته شده است. ژانر بازی در واقع چالش های روند بازی است و بر مبنای محتوای بازی طبقه بندی نمی شود که منجمله این ژانر ها عبارتند از: بازی اکشن، ماجراجویی، شبیه سازی، استراتژیک، نقش آفرینی، اولین فرد شلیک کننده و …

راهکارهایی برای وابستگی کمتر به بازی

اعتیاد به بازی ویدئویی و راهکارهایی برای وابستگی کمتر به بازی

سیستم های الکترونیکی مورد استفاده برای بازی کردن بازی های ویدئویی به عنوان سیستم عامل شناخته می شوند؛ علاوه بر رایانه های عمومی مانند لپ تاپ / دسکتاپ و گوشی های هوشمند، دستگاه هایی هستند که به طور انحصاری برای پخش بازی های ویدئویی ایجاد شده اند مثل کنسول و…

درمان اعتیاد به بازی

من از بازی های ویدئویی آنلاین بسیار لذت می برم و زمانی که به اینترنت دسترسی ندارم ، با کنسول و پلی استیشن بازی میکنم. مادر و پدرم اغلب شکایت دارند که من به بازی وابسته هستم، که باعث ناراحتی من می شود. چه می توانم بکنم؟

پاسخ

1. از استفاده بیش از حد از اینترنت یا بازی اجتناب کنید. افرادی که وابسته بازی کردن هستند، اغلب به سایر فعالیت های مهم زندگی بی توجهی میکنند. مثلا موقعی که دست از بازی بر میدارند تازه متوجه میشوند چقدر گرسنه هستند

2. توجه داشته باشید که  خیلی وقت ها کنترل زمان صرف شده در بازی های ویدئویی در طول تعطیلات یا تعطیلات آخر هفته از دستتان در میرود.

3. سعی کنید به فعالیت های سالم و مفرح مختلف بپردازیدمثلا با دوستانتان وقت بگذرانید، ورزش کنید، کتاب بخوانید و …

چه کنم؟

1. با خودتان صحبت کنید: “من پس از 10 دقیقه بازی را متوقف میکنم. من فعالیت های لذت بخش دیگری نیز میشناسم. “زمان را تنظیم کرده و کامپیوتر را برای مدتی خاموش کنیدو به سایر فعالیت ها بپردازید.

2. سهمیه هفتگی برای استفاده از اینترنت تعیین کنید یا موافقت کنید که بازی های خاصی تنها باید در آخر هفته ها بازی شوند. سعی کنید از ابتدای شروع زمان تعطیلات خود یک محدودیت زمانی معقول تعیین کنید.

3. در فعالیت های مختلف سرگرم کننده شرکت کنید. فعالیت هایی مانند بازی فکری، پازل، انجام صنایع دستی و خواندن کتاب.

4. وقت خود را با خانواده تان سپری کنید. با آنها درباره چیزهایی که در مدرسه اتفاق افتاده، پیشرفت در یادگیری و روابط با همکلاسی ها و غیره صحبت کنید. به فعالیت های مختلف با خانواده مانند بازی های تخته ای، توپ بازی، دوچرخه سواری و شنا و غیره بپیوندید.

#راهکارهایی برای وابستگی کمتر به بازی-#انواع بازی های ویدیویی-#تست رایگان اعتیاد به بازی-درمان اعتیاد به بازی-راهکارهایی برای وابستگی کمتر به بازی

اگرخودتان، همسرتان یا فرزندانتان وابسته به بازی ویدیویی یا اینترنتی شده اید و نمی توانید به تنهایی از پس این مشکل برآیید می توانید از روان شناسان مجرب و متخصص در این امر مشاوره دریافت کنید،پیشنهاد ما خانم دکتر مرضیه حمزه زاده می باشد
کودک الکترونیک

دیدگاه خود را بنویسید

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

نویسنده

Picture of خانم دکتر مرضیه حمزه زاده

خانم دکتر مرضیه حمزه زاده

امتیاز و اشتراک گذاری

به این مطلب امتیاز دهید

1
0
این مطلب را به اشتراک بگذارید

عضویت در خبرنامه

رویدادهای آینده
شاغل هستی؟؟

شاغل هستی؟؟

وقت نداری حضوری دنبال مهدکودک بگردی؟؟

همکاران متخصص
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

این مقالات را هم بخوانید !

سوالی دارید؟ با ما صحبت کنید!
مکالمه را شروع کنید
سلام! برای چت در WhatsApp پرسنل پشتیبانی که میخواهید با او صحبت کنید را انتخاب کنید
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x