اینترنت و کودک | اینترنت کودکان همراه اول | اینترنت کودکان ایرانسل | فعال سازی اینترنت کودک| پرنتال کنترل | کودک و اینترنت
اینترنت و کودک | اینترنت کودک همراه اول | اینترنت کودک ایرانسل | فعال سازی اینترنت کودک| پرنتال کنترل
اینترنت یکی از اشناترین مفاهیم فناورانه است که از مبتدی ترین تا حرفه ای ترین متخصصان در هر زمینه ای با آن سرو کار دارند ، بسیاری از مردم اینترنت را یک شبکه اجتماعی فرهنگی مبتنی بر ارائه سرویس های بین المللی میدانند که توانایی ارتباط گسترده ای را برایشان فراهم میکند که البته اشتباه هم نمیکنند اما نکته مهم اینجاست که اینترنت تنها این موارد نیست بلکه گستره بسیار بزرگتری را در بر می گیرد.
تغییرات زیر ساختی و افزود شدن ساختارهای کاربردی از جمله تبادل مالی اشتراک و انتقال داده ها ارتباطات شخصی و سایر قابلیت ها این شبکه غیر متمرکز را تبدیل به ابزاری برای کاربران جهانی کرده است.
این زندگی با مختصات و چارچوب های دیجیتال نخستین تاثیر خودر را بر سبک زندگی و قالب تعاملات اجتماعی گذاشته و ارزشگذاری های خاص خود را به همراه آورده است.
اینترنت و کودک | اینترنت کودک همراه اول | اینترنت کودکا ایرانسل | فعال سازی اینترنت کودک| پرنتال کنترل
تاثیر گذاری اینترنت بر سبک زندگی کودک و نوجوان
دراین میان شاید بتوان بیشترین میزان تاثیرگذاری این سبک زندگی را بر قشر کودک و نوجوان دانست که با شوق و علاقه این سبک زندگی را پذیرفته ، تا جایی پیش رفته که امروزه اختلاف نسل با والدین یک شکاف دیجیتال بین این دو گروه را پدید آورده است.
تفاوت و اختلاف کاربری بین فرزندان و والدین تا جایی پیش رفته که امروزه نسل کودکان و نوجوانان با دسترسی و دستیابی به قابلیت های فناورانه خود را بسیار توانمند تر و غالباً بدون نیاز به نظارت والدین می دانند، تا جایی که هرگونه همراهی و نظارت والدین را بر نمی تابنند و خطر اصلی دقیقا درهمین نقطه حادث می شود.
یعنی والدینی که توان نظارت بر فرزندان را از دست داده و فرزندانی که با توان فناوری نظارت گریز و دارای قابلیت های ارتباطی و تعاملی بسیار زیادی شده است.
کنترل والدین (parental control)
اینترنت و کودک | اینترنت کودک همراه اول | اینترنت کودک ایرانسل | فعال سازی اینترنت کودک| پرنتال کنترل
برای پاسخگویی به نیاز پدر و مادرها و دغدغه ای که پدر و مادرها و برای نظارت و مدیریت فرزندانش در اینترنت دارند ابزارهایی طراحی و پیاده سازی شده که با نام عمومی پرنتال کنترل شناخته می شوند یعنی ابزار مدیریت برای والدین ابزار مدیریت در اختیار والدین.
تنظیمات کودک کوگل یک شکلی از پرنتال کنترل که جستجو در گوگل را برای کودک و نوجوان ایمن میکنه اما این صرفا شامل جستجو در گوگل است و لزوما هم منطبق بر دیدگاه های فرهنگی خانواده ها در جوامع مختلف نیست ، ما می دانیم که هر خانواده ای توی هر جامعه ای اصول تربیتی خاص خودش رو داره ، بر همین اساس اومدیم روی گوگل و فرهنگ هم خانواده جامعه تربیتی خاص خودش رو داره .
بر همین اساس اومدیم روی تبلت کودک و نوجوان ابزاری را طراحی و پیاده سازی کردیم که تمام امکانات استفاده از تبلت و اینترنت را در اختیار پدر و مادر قرار می دهد و پدر و مادر می تواند تمام امکانات سخت افزاری و نرم افزاری، امکان استفاده از اینترنت زمان بندی استفاده از تبلت و برنامه هایی که روی تبلت نصب شده و امکان برقرای ارتباط تلفنی و ارسال و دریافت پیامک رو تمام این اینها را پدر و مادر می تواند بر اساس صلاحدید خودش تنظیم بکند.
از نظر کارشناسان بهترین روش برای حفاظت از فرزندان در دنیای سایبر همراهی و نظارت بر عملکرد این گروه با ابزار قابلیت های تعاملی است،اما در برخی موارد والدین با عنوان ایجاد اعتماد یا برهم نزدن آرامش فرزندان راه کار مراقبت از فرزندان را به خودشان واگذار میکند.
تجربه بینالمللی در این حوزه استفاده بسیاری از والدین از نرم افزارهای کنترلی و گزارشدهی عملکرد فرزندان را نشان می دهد به طوری که حتی مجوز استفاده کودک و نوجوان از انواع پلتفرم ها و سخت افزار و نرم افزار رایانه مربوط به نصب و راه اندازی نرم افزارهای کنترلی والدین است.
در دنیای امروز و در عصر فراارتباطات سایبری ماهیت نظارت و کنترل دچار تغییرات اساسی و یک دگردیسی کامل شده و نظارت والدین علاوه برجنس همراهی فیزیکی نیازمند ابزار های مجازی سایبری است تا امکان حفاظت از فرزندان در تمامی بخش ها فراهم شود و نکته مهم تر آنکه خطرات در دنیای مجازی بر خلاف نام مجازی کاملا واقعی و از نوع بسیار خطرناک است که نیازمند والدینی آگاه و توانمند است.
اینترنت و کودک | اینترنت کودک همراه اول | اینترنت کودک ایرانسل | فعال سازی اینترنت کودک| پرنتال کنترل
سوالات متداول
Frequently asked questions
اینترنت کودک همراه اول
سرویس اینترنت کودک و نوجوان برای ایجاد فضای امن اینترنت به منظور استفاده کودکان و نوجوانان از محتوای آموزشی مورد نیاز خود ارائه گردیده است. والدین گرامی می توانند برای اطمینان از دسترسی فرزندان خود به فضای اینترنتی سالم این سرویس را فعال کنند. کلیه مشترکین دائمی و اعتباری همراه اول (به غیر از مشترکین انارستان) می توانند با استفاده از کدهای دستوری جدول زیر از این سرویس استفاده کنند.
استعلام وضعیت سرویس
*456*0#
فعالسازی سرویس
*456*1#
غیرفعالسازی سرویس
*456*2#
راهنما و دریافت برنامه کاربردی
*456*3#
در صورتیکه مشترک سرویس اینترنت کودک و نوجوان را فعال و یا غیرفعال کند، بستههای اینترنت فعال و یا رزرو مشترک هیچگونه تغییری نخواهد داشت.
با فعالسازی و یا غیرفعالسازی سرویس اینترنت کودک و نوجوان، تعرفه و نحوه محاسبه هزینه اینترنت تعرفه آزاد و یا بسته اینترنت تغییری نخواهد کرد.
به منظور اطلاع از جزئیات کامل و دریافت برنامه کاربردی به نشانی 456.ir مراجعه فرمایید.
سیم کارت انارستان: سیم کارت اعتباری رایگان است که برای سنین 6 تا 18 سال در نظر گرفته شده است. والدین گرامی می توانند برای ایجاد امکان استفاده از فضای اینترنتی سالم و مطمئن و متناسب با نیازمندی های دانش آموزان، این سیم کارت را برای فرزندان خود تهیه کنند و از امکانات ویژه این سیم کارت بهره مند شوند. جهت اطلاع از جزئیات سیم کارت انارستان به سیم کارت کودک و نوجوان انارستان مراجعه فرمایید.
اینترنت کودک ایرانسل
با استفاده از سرویس اینترنت کودک و نوجوان ایرانسل، فرزند دلبندتان میتواند بهراحتی به اینترنت امن ویژه کودکان و نوجوانان دسترسی داشته باشد.
برای فعالسازی سرویس اینترنت کودک و نوجوان، مراحل زیر را انجام دهید:
شمارهگیری کددستوری *۴۵۶#
انتخاب «فعالسازی اینترنت کودک و نوجوان»
انتخاب دستهبندیهای رنگی موردنظر
تایید فعالسازی
استفاده از خدمات اینترنت کودک و نوجوان کاملا رایگان است و در تمام سیمکارتهای ایرانسل قابل فعالسازی است.
غیرفعالسازی نیز از طریق شمارهگیری کددستوری *۴۵۶# انجام میشود.
برای فعالکردن این سرویس کافیست سیمکارت به نام خودتان باشد.
در صورت فعالسازی سرویس اینترنت کودک و نوجوان، بستههای اینترنت فعال مشترک هیچگونه تغییری نمیکند.
سطح دسترسی اینترنت سیمکارت به صورتی است که فقط سایتهای برگزیده و مناسب کودکان و نوجوانان قابلبازدید باشند. فهرست ردهبندی سنی و سطوح دسترسی آنها از طریق کددستوری *۴۵۶# در دسترس است. جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص رنگبندی سطوح دسترسی به اینترنت کودک و نوجوان به سایت 456.ir مراجعه کنید.
با فعالسازی این سرویس، امکان استفاده از تماس صوتی و پیامک بدون هیچ گونه محدودیتی وجود دارد؛ اما اینترنت سیمکارت، محدود به فهرستی از انواع سایتهای مخصوص کودکان و نوجوانان با محتوای متنوع و جذاب آموزشی و سرگرمی خواهد بود و کاربر امکان دسترسی به سایتهایی خارج از این فهرست را نخواهد داشت.
علاوه بر این، سرویس کودک و نوجوان این امکان را فراهم میآورد که والدین در صورت تمایل بتوانند با شماره گیری #2*543* زمان استفاده فرزندشان از اینترنت را نیز محدود نمایند، به طوری که بعد از ساعت 10 شب، امکان استفاده از اینترنت وجود نداشته باشد.
اینترنت کودک و نحوه فعال سازی ان
امروزه به دلیل شیوع بیماری کرونا تجهیزات هوشمندی که دارای توانایی اتصال به اینترنت می باشند مانند گوشی تلفن، رایانه های همراه و حتی سیستم های بازی از استفاده روز افزونی برخوردار شده اند. از این رو کاربران مخصوصا کودکان فقط با یک کلیک می توانند به هر چیزی که اراده کنند در فضای مجازی دسترسی داشته باشند. این مسئله برای والدین بسیار نگران کننده است زیرا معمولا کودکان در هر خانه ای به یکی از دستگاه های مجهز به اینترنت دسترسی دارند.
والدین می توانند با ایجاد تغییر در تنظیمات موتورهای جستجو تاحدودی بر مشاهده محتوای نامناسب برای فرزندان خود محدودیت اعمال نمایند. برای این کار ابتدا به سایت مرورگر Google مراجعه کرده و از قسمت تنظیمات (Settings) در پایین صفحه سمت راست مطابق شکل ذیل گزینه تنظیمات جستجو(Search Settings) را انتخاب می کنیم.
اکنون در صفحه تنظیمات جستجو، گزینه جستجوی امن (Turn on SafeSearch) را فعال می کنیم. با این کار هوش مصنوعی بکار رفته در موتور جستجوی گوگل به صورت خودکار محتوای نامناسب را از نتیجه جستجو حذف کرده و آنها را به کاربر نشان نمی دهد.