جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.

از خرید این آموزش هرگز پشیمون نمیشی

فروشگاه نرم افزار کمک درسی پایه اول تا دوازدهم

پاورپوینت بازاریابی،مفاهیم و اصول بازاریابی،رابطه بازاریابی با دانش های دیگر

✏️تعداد صفحه/اسلاید: 🔹🔹🔹🔹17 اسلاید 🔎نوع فایل: 🔹🔹🔹 پاورپوینت قابل ویرایش
741
0
پیش نمایشی از پاورپوینت بازاریابی،مفاهیم و اصول بازاریابی،رابطه بازاریابی با دانش های دیگر

برای دسترسی به سایر پاورپوینت ها روی دکمه آبی رنگ کلیک کنید

پاورپوینت دانشجوی

پاورپوینت بازاریابی،مفاهیم و اصول بازاریابی-اصول بازار یابی – مفهوم بازار ، مدیریت بازاریابی

قسمتی از متن پاورپوینت بازاریابی،مفاهیم و اصول بازاریابی

خلاصه اهداف فصل

بازاریابی چیست ؟

بازاریابی یا مارکتینگ )به انگلیسی: Marketing (: بازاریابی به عنوان فرایندی مدیریتی اجتماعی تعریف می شود که بوسیله آن افراد و گروه ها از طریق تولید و مبادلهٔ کالا با یکدیگر، به امر تأمین نیازها و خواسته های خود اقدام می کنند.

برای روشن شدن این تعریف باید بدواً اصطلاحات مهم نیاز، خواسته، تقاضا، کالا، مبادله، معامله و بازار را بررسی کرد.

مفاهیم بازاریابی ( مفهوم بازار ، مدیریت بازاریابی و . . .)

بازاريابي يعني همگراسازي همه فعاليت هاي شركت در مسير فروش بيشتر.

در واقع مهم نيست كه بازاريابي را چه تعريف كنيم. مهم اين است كه بدانيم نمي شود در دنياي مدرن امروز بدون بازاريابي به فعاليت اقتصادي ادامه داد و باز مهم تر اين كه: بازاريابي همان تبليغات نيست ! بازاريابي ارايه محصول يا خدمت مناسب در بازار مناسب با قيمت مناسب است.

اصول بازار یابی

یک شرکت برای بقای سیستم خویش در بازار باید همواره خط مشی های خود را با شرایط مختلف و دائما در حال تغییریک محیط رقابتی همساز نماید و لذا بر این اساس شرکتها را می توان به دسته های متفاوتی تقسیم کرد که عبارتند از :

۱شرکت کالا گرا :

یک شرکت کالا گرا بدون توجه به مشتریان و رقبا فقط به کالا توجه دارد و لذا خط مشی خود را بر اساس نوع کالا طراحی می نماید .

۲- شرکت رقیب گرا :

شرکتی است که اعمال و فعالیتهای خود راشدیدا تحت تاثیر کنش ها و واکنشهای رقبا تنظیم کرده و بیشتر وقت خود را صرف پیگیری حرکات رقبا نموده و از مشتریان خود غافل شده و نمی تواند برنامه ریزی صحیحی برای کار خود صورت دهد ولذا خط مشی خود را همیشه بر اساس شرایط رقبا طراحی کرده و بر اساس آن برنامه ریزی می کند .

۳- شرکت مشتری گرا :

شرکتی است که در تهیه خط مشی های خود بیشتر به مشتری توجه داشته و در دستیابی به فرصتهای جدید و تعیین خط مشی های موجه وضعیت بهتری دارد و با نظارت بر سیر تحول نیازهای مشتریان و منابع و اهداف خود به گروههای خاصی از مشتریان خدمات می دهند .

۴- شرکتهای بازارگرا :

شرکتهایی که هم به رقبا و هم مشتریان در طراحی خط مشی خود توجه دارند وبر اساس دیدگاه دوجانبه فوق برنامه ریزی وعمل می کنند .

رابطه بازاریابی با دانش های دیگر

تقسیم بندي تیپ هاي شخصیتي انسانها

براي طبقه بندي تیپ هاي شخصیتي، سه مدل يا تیپ زير استفاده مي شود : ۱ .تیپ A و  تیپ B ۲ . تیپ برون گرا و تیپ درون گرا

۳ .تیپ نه گانه مدل Anagram)) درباره مورد ۱ و ۲ تیپ A و B ، تیپ درون گرا و برون گرا بسیار شنیده ايد . ولي مورد سوم مدل اناگرام که طبقه بندي نه گانه اي از شخصیت ارائه مي دهد . اين تیپ هاي نه گانه را مي توان به سه

تیپ تقسیم بندي کرد ((حرکتی )) (( ذهني )) و (( احساسي ))

مدیریت بازاریابی

مدیریت بازاریابی تلاش آگاهانه ای است برای به دست آوردن نتایج مثبت در مبادله با بازارهای هدف. مدیریت بازاریابی درهر بازاری کاربرد دارد و قابل اجراست.

بر اساس تعریف فیلیپ کاتلر، مدیریت بازاریابی عبارت است از فرآیند برنامه ریزی و اجرای پندار توزیع ایده، کالا و خدمات به قصد انجام مبادلاتی که به تامین اهداف انفرادی و سازمانی منجر گردد. برخلاف استنباط سطحی رایج، که مفهوم بازاریابی را ایجاد تقاضا برای محصول می داند.

تحقیقات بازاریابی

در شرایطی که تولید و عرضه کالا و خدمات به عنوان مبنا و میزانی جهت سنجش توسعه‌یافتگی اقتصادی کشورها قلمداد می‌شود، عنصری که پایداری این روند را تضمین کند نقشی مهم و حیاتی ایفا می‌کند. این عنصر بدون شک مصرف‌کننده است که حق انتخاب دارد. لذا گزینه‌هایی که جهت انتخاب در پیش روی اوست و براساس آنها یکی را بر دیگری مقدم می‌دارد بسیار اساسی و تعیین کننده است. باید این موارد را شناخت، تحلیل کرد و تولید را برپایه آنها بنیاد نهاد.

پاورپوینت بازاریابی،مفاهیم و اصول بازاریابی-اصول بازار یابی – مفهوم بازار ، مدیریت بازاریابی

سوالی دارید؟ با ما صحبت کنید!
مکالمه را شروع کنید
سلام! برای چت در WhatsApp پرسنل پشتیبانی که میخواهید با او صحبت کنید را انتخاب کنید