پیش نمایشِ،تعدادی از اسلایدهای پاورپوینت
پاورپوینت بسیار زیبا 👌 موسسات تخصصی در صنعت گردشگری با موضوعات : خدمات گردشگری، تورگردان ها، دفاتر خدمات مسافرتي و جهانگردي، صنعت حمل و نقل، صنعت هتلداري و خدمات اقامتي، راهنمايان تور، شوراي جهاني سفر و جهانگردي (WTTC)، سازمان بين المللي هواپيمايي كشوري (ايكائو)، اتحاديه بين المللي هواپيمايي (ياتا)، فدراسيون بين المللي اتحاديه آژانسهاي مسافرتي (UFTAA)، اتحاديه بين المللي هتلها و رستوران ها (IH & RA)، اتحاديه جهاني آموزش حرفه اي جهانگردي (WAPTT)، شوراي عالي جهانگردي
قسمتی از محتوای پاورپوینت موسسات تخصصی در صنعت گردشگری
تور گردان ها
سازمان هايي كه خود را تورگردان مي خوانند، از وظايف مشخصي در صنعت گردشگري برخوردارند؛ آنها عناصري همچون حمل و نقل، اقامت و ساير خدمات را به صورتي جداگانه خريداري كرده و ضمن تركيب آنها با يكديگر به صورت يك بسته سفر به شكل مستقيم يا غيرمستقيم به مشتريان( متقاضيان سفر)عرضه مي نمايند.
اگر به مهمترين محصولات عرضه شده در صنعت گردشگري نظير حمل و نقل و اقامت توجه نماييم، ديده مي شود كه يكي از مهمترين مشكلات چنين محصولاتي آن است كه عرضه و تقاضاي آنها به طور معمول با يكديگر مطابقت نداشته و به زبان اقتصاددانان بازار اين محصولات در تعادل نيست و گاه با مازاد عرضه و يا مازاد تقاضا مواجه است. اگرچه مي دانيم دلايل بسياري نظير فصلي بودن نسبي صنعت گردشگري عامل اين پديده است، اما فارغ از دلايل وجودي آن بايد گفت كه عدم تعادل در بازار محصولات گردشگري كه با ذات اين صنعت گره خورده است با حضور تورگردان ها تا حدود ممكن مهار مي شود.
عمده ترين محصول فعاليت تورگردانان را مي توان به سه بخش اصلي تقسيم كرد.
- برنامه هاي سفر تابستانی
- برنامه هاي سفر زمستاني
- فروش بسته حمل و نقل و اقامت
دفاتر خدمات مسافرتي و جهانگردي
دفاتر خدمات مسافرتي و جهانگردي به عنوان عنصري واسطه ميان عرضه كنندگان اصلي خدمات همچون تورگردانان يا شركت هاي حمل و نقل و هتل ها از يك سو و گردشگران متقاضي سفر از طرف ديگر عمل مي كنند. آنها در واقع پيشاني مواجهه ي نخستين متقاضيان با صنعت جهانگردي به شمار مي روند. توفيق يا عدم توفيق اين واسطه ها بر موفقيت يا شكست برنامه هاي مقاصد گردشگري و عرضه كنندگان خدمات گردشگري به شدت تاثيرگذار است. از اين رو آشنايي با عملكرد اين مؤسسات حائز اهميت بسيار است.
صنعت حمل و نقل
توسعه حمل و نقل در بخش دولتي و خصوصي تاثير عمده اي بر رشد و هدايت اين صنعت داشته است. فراهم بودن امكانات حمل و نقل مناسب، مطمئن، راحت و سريع و ارزان پيش شرط توسعه گردشگري جمعي است.
زيرا گردشگران در تصميمات خود دو عامل هزينه و زمان را مدنظر دارند و براي دسترسي به مقاصد گردشگري انتخاب نوع سيستم حمل و نقل و يا فراهم بودن يك سيستم مناسب بر اين دو عامل تاثير مي گذارد.
به همين دليل در پنجاه سال گذشته سفرهاي هوايي رونق بيشتري يافته زيرا در سفرهاي طولاني استفاده از هواپيما از نظر زمان و همچنين هزينه مقرون به صرفه تر مي باشد. به اين ترتيب توسعه حمل و نقل هوايي به گسترش گردشگري جمعي در قرن بيستم كمك شاياني نموده است.