پیش نمایشی از پاورپوینت اصول و فلسفه ادیان در تربیت بدنی
برای دسترسی به سایر پاورپوینت ها روی دکمه آبی رنگ کلیک کنید
پاورپوینت دانشجوی
پاورپوینت اصول و فلسفه ادیان در تربیت بدنی
دين مسيح ورزش را نه تنها براي سلامت روح و جسم ارزشمند ميداند بلکه بر اين عقيده است که به وسيله ورزش نيروي سلامتي تضمين شده و در امر يادگيري کمک به سزايي به کودکان و نوجوانان خواهد شد. شخصي خدمتگزار خداوند، دين، مذهب و وطن خود است که پيوسته به وسيله ورزش صفات بارز اخلاقي در او به وجود آيد.
آخرت از آن نيکوکاران و درستکاران خواهد بود. حضرت مسيح (عليه السلام) معتقد بود که شخص به وسيله دين ميتواند فرهنگي غني و ايماني درست داشته باشد و خدمتگزار لايق براي خداوند و خلق و کشور خود به حساب آيد. کليسا مرکز تجمع و ستايش پروردگار و برادري و برابري بوده است.
برنامههای تربيت بدنی در دين مسيح
تعليم و تربيت جوانان مسيحيان اوليه نخست شامل شناخت خداوند و ايمان به او و حقيقت و درستي دين بود. برنامههاي درسي که در کليساها به اجرا در ميآمد عبارت بودند از: ادبيات زبان، هنرهاي زيبا و ساير علوم مختلف ديگر، فلسفه تعليم و تربيت، فلسفه و فلسفهي اديان و بالاخره تربيت بدني و علوم ورزشي.
در کليسا و مدارس، ورزشهاي مختلف توسط معلمان هر کلاس اجرا ميگرديد. تدريس برنامههاي ورزشي در دورههاي ابتدايي بيشتر در قالب بازي با توپ و راه رفتن و دويدنهاي ساده صورت ميگرفت و در بزرگسالان توجه بيشتري بر روي حرکات و تمرينات آمادگي جسماني معطوف ميشد. در مورد ورزشهاي بانوان نيز اگرچه مسيحيت به آن اهميت لازم را داده اما در کليساها کمتر به ورزش بانوان توجه ميشد.
تربيت بدنی و ورزش در اسلام
حضرت رسول اکرم (صلي الله عليه و آله و سلم) پيوسته در مورد بهداشت و حفظ سلامت و تندرستي و تقويت روح و جسم از طريق تفريحات سالم و فعاليتهاي مختلف ورزشي تأکيد فراوان داشت و علاوه بر اينکه خود علاقهي زيادي به ورزش نشان ميداد امامان را هم به ورزش و حفظ نيروي سلامت و تندرستي تشويق مينمود که از آن جمله ميتوان به حضرت مولاي متقيان علي (عليه السلام)، فرزندان و اعقاب وي اشاره کرد.پاورپوینت اصول و فلسفه ادیان در تربیت بدنی – پاورپوینت تربیت بدنی در ادیان – پاورپوینت تربیت بدنی در اسلام و مسیحیت – پاورپوینت تربیت بدنی در ادیان
حضرت اميرمؤمنان اغلب فن کشتي را به امام حسن و امام حسين (عليهما السلام) ميآموخت. چنانکه در کتاب فتوتنامه سلطاني تأليف مولانا حسن واعظ کاشفي آمده حضرت رسول اکرم (صلي الله عليه و آله و سلم) نيز به کشتي گرفتن علاقه مند بود و از طرفي حضرت سيدالشهدا مانند پدرش در کشتي مهارت خاصي داشت. کشتي گرفتن را در اسلام جز صفات بارز و اخلاق نيکو ميدانستند و آن را علم هم ميشمردند.
هدفهای تربيت بدنی در دين مسيحيت
حضرت مسيح (عليه السلام) خود، عاليترين جوانمردي را به جهان بشريت عرضه کرده است. در روح و جسم او تناسب کامل ديده ميشد و علاقه بسياري به ايجاد فضاي سالم و آزاد و آرامش طبيعت داشت و به طور مسلم گوشهگير و انزواطلب نبود.
او اگرچه با درد و رنج آشنايي کامل داشت و اغلب در جستوجوي تنهايي يا خلوت و تفکر و انديشه بود، مصاحبت افراد را دوست داشت، از آن لذت ميبرد و از شرکت در اجتماعات هم خرسند و مسرور بود. بنابراين حضرت مسيح نمونههاي زندگي جمعي را ذاتاً بد نميدانست و هيچ چيز در نظر او به طور قطعي مطرود نبود بلکه بستگي به نحوهي استفاده از آنها داست. او شادي و نشاط و استراحت و تمدد اعصاب را در اين جهان محکوم نميکرد و همواره حامي از خودگذشتگي بود.