پیش نمایشِ،تعدادی از اسلایدهای پاورپوینت
پاورپوینت بسیار زیبا زالو درمانی با موضوعات : جایگاه زالو در طب سنتی، معرفی زالو، موارد استفاده زالو، خواص زالو درمانی، در درمان چه بیماری هایی مفید است، چه افرادی نباید زالو درمانی کنند؟، نکات ضروری در زمان استفاده از شیوه زالو درمانی
قسمتی از محتوای پاورپوینت
زالو درمانی
در یک دهه اخیر رجوع به طب سنتی و استفاده از داروهای گیاهی در بین مردم شیوع بیشتری پیدا کرده است. در واقع مردم با بازگشت به شیوه های قدیمی درمان و پیشگیری تلاش دارند از آثار و عوارض منفی داروهای شیمیایی دور بمانند و این مساله پس از انتشار تاثیرات منفی داروهای صنعتی و شیمیایی صورت گرفت.
در همین راستا ، زالو درمانی یکی از اشکال سنتی درمان، مورد توجه ویژه مردم و پزشکان قرار گرفته است در طب قدیم ایران طبیبان معروفی مثل ابن سینا، جورجانی و عقیلی از سه روش خون گیری به نـام های فصد، حجامت و زالو انداختن بـرای درمان بیماری ها استفاده می کردند.
تاکنون ۶۰۰ نوع زالو شناسایی و کشف شده است که فقط ۱۵ نوع از آن ها در طب پزشکی کاربرد دارند، زیرا زالو درمانی اثرات درمانی فوق العاده ای دارد و البته سایر زالو هایی که در درمان بکار گرفته نمی شوند چه بسا بیماری زا و خطرناک هستند.
جایگاه این درمان در طب سنتی ایرانیان:
از زالوهایی که کرک ریز و نرم دارند یا لاجوردی رنگ هستند پرهیز کنید، زیرا دچار غشی، خونریزی، تب، سستی و قرحههای بدخیم خواهید شد. از زالویی استفاده شود که در آبهای خزهدار که محل زیست قورباغههاست نمو کرده و نه زالویی که در آبهای گلآلود سیاه بوده است.
خواص
زالو خون را بهتر از حجامت از عمق بدن بیرون میکشد. زالو انداختن برای بیماریهای پوستی مثل جوش، دملهای صورت، لکهها و نقطههای سیاه و سفید و نظایر آن مفید است. امروزه زالو به دلیل خاصیت ضد انعقاد خود یکی از ابزارهای جراحی در پیوندها و دوام بافت پیوندی است.