پاورپوینت اثر ایمونومدولاتوری باکتری پروبیوتیک بر روی افراد سالم

جزئیات دانلود

پاورپوینت اثر ایمونومدولاتوری باکتری پروبیوتیک بر روی افراد سالم

✏️تعداد صفحه/اسلاید: 🔹🔹🔹🔹42 اسلاید 🔎نوع فایل: 🔹🔹🔹 پاورپوینت قابل ویرایش
0
0
 نمایشی از پاورپوینت اثر ایمونومدولاتوری باکتری پروبیوتیک بر روی افراد سالم

برای دسترسی به سایر پاورپوینت ها روی دکمه آبی رنگ کلیک کنید

پاورپوینت دانشجوی

قسمتی از متن پاورپوینت پاورپوینت بررسی اثر ایمونومدولاتوری باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر روی افراد سالم ایرانی

زمینه و هدف: پروبیوتیک ها میکروارگانیسم های زنده ای هستند که اگر به مقدار لازم به کار روند؛ به حفظ تعادل فلور روده کمک کرده و  اثرات مفیدی را بر سلامت انسان می گذارند. مصرف پروبیوتیک ها، بدون ایجاد پاسخ التهابی مضر، باعث بهبود سیستم ایمنی می شود.در پژوهش حاضر تاثیر مصرف پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر میزان IL-2 و TNF-a در افراد سالم مورد مطالعه قرار داده شد.

پرداختن به خصوصیات بیوشیمیایی و مولکولی پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و اثبات اثرات درمانی و تغدیه ای مربوط به این محصول بر روی نمونه های انسانی الزامی می نماید تا به این ترتیب بتوان با اثبات اثرات مفید این نوع محصول بر سلامتی انسان گامی مثبت در مسیر ارتقای سطح سلامتی مردم کشورمان برداریم.

اثر باکتری پروبیوتیک بر روی افراد سالم

روش ها:  در ابتدای کار از افرادی که شرایط و معیارهای ورود به مطالعه را داشتند؛ 5 میلی لیتر خون گرفته شد. سرم آن ها جدا گردید و درآزمایش های قابل استفاده به کار گرفته شد. در ادامه کپسول های حاوی باکتری های پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس که ابتدا در آزمایشگاه، باکتری های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس کشت داده شده و بعد از انجام فریز درایر و خشک کردن در داخل کپسول پر می شود تهیه شده بودند؛

در دو گروه دارونما و پروبیوتیک روزانه یک عدد به مدت 4 هفته توسط افراد دریافت شد. پس از مدت مذکور از افراد مورد بررسی، نمونه خون و جدا سازی سرم انجام گرفت و فاکتورهای TNF-α و  IL-2  توسط کیت الایزا و CRP توسط دستگاه اتوانالایزر اندازه گیری شد.

یافته ها:  با مصرف مکمل پروبیوتیکی، شاهد کاهش قابل ملاحظه ای از میزان TNF-α نسبت به گروه دارونما بودیم. در این راستا آن چه از میزان IL-2 شاهد آن بودیم؛ کاهش اندک و غیر قابل ملاحظه ای از میزان IL-2 بود. داده های ارائه شده میانگین نتایج حاصل از 2 بار تکرار آزمایش هستند.

نتیجه گیری: پژوهش انجام یافته نشان داد که مصرف پروبیوتیک ها پس از 30 روز می تواند موجب کاهش میزان TNF-α شود که از نظر آماری معنا دار بود. هم چنین کاهش میزان IL-2 دیده شد که این تغییرات به لحاظ آماری معنادار نبود.

تعریف پروبیوتیک

واژه پروبیوتیک در زبان یونانی به معنی ( برای زندگی) است. واژه پروبیوتیک از واژه پروبیوس به معنی حیات بخش یا زیست بخش یا زیست بار اقتباس شده است و از نظر مفهوم در مقابل پادزیست به معنی ضد حیات قرار دارد (شریعت زاده، 1387). واژه پروبیوتیک تا رسیدن به مفهوم امروزی بارها به معانی مختلف به کاربرده شده است این واژه ظاهرا نخستین بار در سال 1954 در دست نوشته های شخصی به نام  Virgioبه کار رفته است. او در نوشته های خود با عنوان پادزیست و زیست بخش به بررسی اثرات زیان بخش مصرف پاد زیست ها بر جمعیت میکروبی پرداخته و پروبیوتیک ها را موادی دانسته بود که بر این فلور میکروبی اثر مطلوب دارند.

این واژه اولین بار  با رسمیت بیشتری توسط لیلی و استیلول در سال 1965 به منظور توضیح مواد ترشحی به وسیله یک میکروارگانیسم که رشد یک میکروارگانیسم دیگر را تحریک می کند، استفاده شد و بنابراین، متضاد واژه آنتی بیوتیک بود ( مرتضویان، 1385). اما پارکر2 اولین کسی بود که واژه پروبیوتیک را در مفهومی که امروزه استفاده می شود به کار برد. وی پروبیوتیک ها را به عنوان ارگانیسم ها و موادی که در برقراری تعادل میکروبی روده موثر هستند، تعریف کرد.

تعریف ارائه شده در زیر، تعریف کامل هاونار3 و همکاران از واژه پروبیوتیک است. فراورده ای از تعداد کافی میکروارگانیسم زنده که فلور میکروبی را از طریق جاگیری یا کلونیزاسیون در بخشی از بدن میزبان تغییر داده و بدین ترتیب باعث اعمال اثرات مفید بر سلامتی میزبان می شوند. طبق تعریف ارائه شده توسط سازمان بهداشت جهانی و سازمان غذا و کشاورزی ( FAO/WHO)4 پروبیوتیک به میکروارگانیسم های زنده ای اطلاق می شوند که اگر به تعداد کافی به کار روند، اثرات مفیدی را بر سلامت میزبان می گذارند.

در سال های اخیر اثرات سلامت بخش میکروارگانیسم های روده ای به خوبی شناخته شده است. این میکروارگانیسم ها به حفظ تعادل فلور روده کمک کرده و بدین ترتیب اثرات مفیدی بر سلامت انسان ها می گذارند. با اینکه پروبیوتیک ها برای استفاده در التهاب، غفونت ها، تومور نئوپلاستیک و اختلالات آلرژیکی توصیه می شوند، ولی هنوز لیست پروبیوتیک های ایده آل بسته نشده و مرتبا تعداد آن ها در حال افزایش است.

اثر باکتری پروبیوتیک بر روی افراد سالم-تعریف پروبیوتیک-پاورپوینت اثر ایمونومدولاتوری باکتری پروبیوتیک بر روی افراد سالم

سبد خریدتان خالی است.

مطالب مرتبط

تبلیغات

سوالی دارید؟ با ما صحبت کنید!
مکالمه را شروع کنید
سلام! برای چت در WhatsApp پرسنل پشتیبانی که میخواهید با او صحبت کنید را انتخاب کنید