جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.

از خرید این آموزش هرگز پشیمون نمیشی

فروشگاه نرم افزار کمک درسی پایه اول تا دوازدهم

پاورپوینت اثرات امادگی یادگیری خودراهبر بر عملکرد تحصیلی

✏️تعداد صفحه/اسلاید: 🔹🔹🔹🔹25 اسلاید 🔎نوع فایل: 🔹🔹🔹 پاورپوینت قابل ویرایش
5988
0
پیش نمایشی از پاورپوینت اثرات امادگی یادگیری خودراهبر بر عملکرد تحصیلی 

نمایش تمامی پاورپوینت های دانشجویی


پاورپوینت بسیار زیبا 👌 با موضوعات: اثرات امادگی یادگیری خودراهبر، یادگیری خودراهبر و یادگیری معکوس، یادگیری غیرهمزمان پیش از کلاس، فعالیت های همزمان رو در رو درون کلاس

اثرات امادگی یادگیری خودراهبر بر عملکرد تحصیلی و سودمندی درک شده برای هر یک از مولفه های یادگیری معکوس

چـکیده

هدف مطالعه حاضر بررسی اثرات آمادگی یادگیری خودراهبر (SDLR) عملکرد تحصیلی و سودمندی درک شده برای هر یک از مولفه های یادگیری معکوس می باشد. بر اساس نمرات SDLR، 69 دانش آموز به گروه SDLR بالا و گروه SDLR پایین تقسیم شدند. عملکرد تحصیلی بر اساس نسبت تکمیل یادگیری آنلاین پیش از کلاس و نمره امتحان نهایی، و سودمندی درک شده برای هر یک از مولفه های یادگیری معکوس توسط پرسشنامه ای که محقق طراحی کرده بود، اندازه گیری شدند.

برای عملکرد تحصیلی، گروه SDLR بالا نسبت تکمیل معنی دار بالاتری را در قیاس با گروه SDLR نشان دادند، اما تفاوت معنی داری در نمرات امتحان نهایی آن‌ها مشاهده نشد. دانش آموز گروه SDLR بالا فعالیت های دانش آموز محور در کلاس را سودمند تر در قیاس با گروه SDLR پایین درک کردند. تحلیل های کیفی اضافی نشان داد که دانش آموز نیاز به پشتیبانی بیشتری از سوی معلمان و همتایان آماده دارند. در نهایت این مطالعه نشان می دهد که بـررسی بیشتر ویژگی های مختلف یادگیری کـه می تواند بر اثربخشی یادگیری معکوس تاثیر بگذارد، می بایست در سطح بیشتری انجام گیرد.

مقدمه

با توجه به پیشرفت های چشمگیر در عرصه تکنولوژی آموزوشی، تجربیات آموزش و یادگیری تغییر کرده اند. استفاده از ابزارهای دیجیتال در فعالیت های آموزشی، فراگیران را قادر به فعالیت بیشتر در عرصه مطالعات خارج از کلاس می کند (Holland, 2014) و این امر باعث تغییر یادگیری معلم محور به یادگیری دانش آموز محور شده است. در نتیجه، خود عمل یادگیری دیگر صرفاً عمل ساده انتقال اطلاعاتی نیست، بلکه به شکل مشارکت فعال تبدیل شده که خود فراگیران شیوه های جدیدی از تفکر و اجرای تفکر از طریق کشف فعال را توسعه می دهند (Aldrich, 2009).

فراوانی یادگیری معکوس که در ابتدا در دوره تحصیلی راهنمایی در آمریکا امتحان شد (Bergmann &Sams, 2009)، گویای این روند تحصیلی و آموزشی است.کلاس های درس معکوس جای محتویات کلاسی قدیمی مثل آموزش معلم محور و بهمراه انجام تکالیف در منزل را گرفته اند و حالا دانش آموز فعالیت های خود را در کلاس انجام می دهند (Pierce & Fox, 2012). این روش باعث می شود تا زمان در کلاس به فعالیت های یادگیری دانش آموز محور اختصاص داده شود.

یادگیری خودراهبر و یادگیری معکوس

دانشجویان در یادگیری معکوس نقش فعالی بعنوان بازیگر یادگیری شان ایفا می کنند و دیگر مخاطبین منفعل نیستند (Prensky, 2001). بعنوان فراگیران مستقل، افراد توانایی انتخاب، مدیریت و ارزیابی فرآیندهای یادگیری خود را دارند، به میل خود با انتخاب زمان و مکان با استفاده از روش ترجیحی شان، دارند. در یادگیری معکوس، فراگیران باید به ویدئوهای آمادگی یا مطالب آموزشی با سرعت خود نگاه کنند، و از استراتژی های یادگیری خود راهبر برای انجام بررسی و جستجو توسط فعالیت های درون کلاس و بررسی مستمر فرآیند یادگیری شان، کمک بگیرند.

کلاس درس معکوس، که یادگیری خودراهبر را با محیط یادگیری جدید تلفیق می کند، قالب جدید یادگیری است که باعث ارتقاء یادگیری خودراهبر می گردد (Rutkowski & Moscinska, 2015). در کلاس درس معکوس، دانش آموزان می توانند منابع یادگیری خود را مدیریت کرده، استقلال خود را اثبات کرده، و توانایی خود راهبری بسوی موفقیت را دارند (Kereluik, Mishra, Fahnoe, & Terry,2013).

مولفه های ساختاری و سیستم های پشتیبان یادگیری معکوس

یادگیری معکوس روش های یادگیری سنتی را تغییر داده و مستلزم این است تا دانش آموزان محتوای تئوری را پیش از کلاس آماده کرده و در حل مسئله در کلاس درس مشارکت داشته باشند. دسته بندی دامنه های شناختی بلوم (Anderson, Krathwohl, &Bloom, 2001) چارچوب سودمندی را برای شناسایی تکنولوژی هایی ارائه می کند که می توان از آن برای مشارکت دادن دانش آموزان پیش و در کلاس استفاده کرد.

انتظار می رود تا دانش آموزان موضوعات درسی را از طریق مشاهده سخنرانی های آماده شده غیرهمزمان و با سرعت خود در خانه یادآوری، درک و مرور کنند و سپس از مشارکت مفهومی بالاتری برای اعمال، تحلیل، ارزیابی و ایجاد مطالب جدید در محیط همزمان کلاس درس بهره بگیرند. در نتیجه تعامل عمیق محتوای فراگیر برای دستیابی به نتایج یادگیری مهم لازم است.

یادگیری غیرهمزمان پیش از کلاس

مطالعات متعددی بروی منابعی که به فعالیت های کلاس معکوس پیش از کلاس کمک می کنند، متمرکز شده اند. معلمان مواد از پیش ضبظ شده ای را در قالب های رسانه ای مختلف طراحی کرده اند. در پیشینه تحقیقی اخیر که توسط محققان (O’Flaherty & Phillips(2015)) انجام شد، پرکاربردترین قالب‌ها برای فعالیت های یادگیری غیرهمزمان پیش از کلاس عبارت بودند از سخنرانی هایی از پیش ضبط شده به شکل پادکست، ویدئوکست، یادداشت های تفسیر شده و ویدئوهای تهیه شده (Gannod, Burge, & Helmick; 2007; Kim, Khera, & Getman, 2014; Lage, Platt, & Tregila, 2000; Mason, Schuman, & Cook, 2013; Missildine, Fountain, Summers, & Gosselin, 2013; Pierce & Fox, 2012; Prober & Khan, 2013).

فعالیت های همزمان رو در رو درون کلاس

وقتی دانش آموزان در فعالیت های همزمان رو در رو مشارکت می کنند، معمولاً روش مشارکتی سطح بالا و اجتماعی برای انتقال بیشتر دانش لازم است (Estes, Ingram, & Liu, 2014)، که یکی از ویژگی های آموزش یادگیری معکوس درون کلاس محسوب می شود. بررسی تحقیقی توسط محققان (O’Flaherty & Phillips (2015)) نشان داد که فعالیت های انجام گرفته در طول یادگیری معکوس درون کلاس متشکل از عوامل زیر هستند: بحث های تیمی (Prober & Khan, 2013)، بحث های هدایت شده توسط پنل (Young, Bailey, Guptil, Thorp, & Thomas, 2014)، ارائه های مبتنی بر موضوع یا مورد (Ferreri & O’Connor, 2013)، ارائه های گروهی و نقش بازی کردن (Kim, Khera, & Getman, 2014)، مباحثه‌ها و مجادله‌ها (Pierce & Fox, 2012).

یادگیری پس از کلاس

پیش و پس از فعالیت های غیرهمزمان پیش از کلاس و کلاس همزمان رو در رو، معلمان فرصت دارند تا به فراگیران انگیزه دهند تا نسبت به یادگیری خارج از زمان کلاس و رشد خود متعهد باشند (Estes, Ingram, & Liu, 2014). در طول این فرآیند، دانش آموزان با خودراهبری کمتر نیازمند بازخورد و تقویت آنی انگیزه درونی و بیرونی برای مشارکت در تکالیف یادگیری غیرهمزمان خارج از کلاس بدست می آورند.

سوالی دارید؟ با ما صحبت کنید!
مکالمه را شروع کنید
سلام! برای چت در WhatsApp پرسنل پشتیبانی که میخواهید با او صحبت کنید را انتخاب کنید